De feesttradities van Ine van Studio Lala

21 december 2022 | Feesttradities, Verhalen

Het begint stilaan een gewoonte te worden hier op Een lepeltje lekkers: in aanloop naar de feestdagen zet ik graag wat andere levensgenieters in de kijker om hun feesttradities te leren kennen. Neem mee een kijkje in hun keuken (en die van hun familie) en ontdek hoe zij de mooiste tijd van het jaar doorbrengen, welk gerecht zeker niet mag ontbreken en welke tradities ze graag in ere houden.

Ine Studio Lala / www.eenlepeltjelekkers.be
  • Pin

Vandaag geef ik het woord aan Ine van Studio Lala. Al heel wat jaren geleden bestelde ik voor het eerst feestmateriaal bij Ine, en sindsdien doe ik het regelmatig. Ine heeft echt een oog voor wat mooi en sfeervol is, en dat vertaalt ze in een kleurrijke webshop met decoratie, ballonnen en alles wat je maar kan wensen om je feestje op te fleuren. Ze doet dat daarenboven met zo’n flair en vanzelfsprekendheid dat het aanstekelijk werkt. Heel benieuwd om te horen welke feesttradities Ine erop na houdt!

Tafel decoreren Studio Lala / www.eenlepeltjelekkers.be
  • Pin

“Kerst is voor mij het uitgelezen moment om te vertragen, maar ook om te genieten van feestelijkheid, en elkaar weer eens even écht te omarmen. Voor mij is de feesttafel een ultieme plek om dit te doen.

Feesttafel & kerstboom Studio Lala / www.eenlepeltjelekkers.be
  • Pin
  • Pin

Ik kan heel blij worden van de combinatie van eten met esthetiek. Uiteraard wil ik dat mijn gasten een mooie en fijne beleving hebben aan tafel. Maar eerlijk: de echte drive achter een mooie tafelsetting is dat ik er zelf vreugde uit put. Ik hou van creëeren en het gezellig maken en dat vertaalt zich in een mooie tafel. Voor sommigen goed uitgekiend op voorhand, maar voor mij liefst nog zo last minute mogelijk! 😉 Dat mijn gasten hier van kunnen meegenieten is voor mij een leuke extra, want ik word heel blij van pretoogjes. Want samenkomen, samen delen en samen eten geeft een echte energieboost!” 

Feesttafel Studio Lala / www.eenlepeltjelekkers.be
  • Pin

Lieve woorden, een compliment, een wens, … breng ik ieder jaar mee aan tafel. Ze creëren niet alleen beleving, maar ook verbondenheid. Voor mij is tafelen letterlijk en figuurlijk omarmen. Samenkomen met de mensen die je graag ziet ‘voedt’. Daarom schrijf ik graag lieve woorden op een mooi kaartje en leg dit mee op tafel. Of een mooie wens voor de persoon die je graag ziet, verpakt in een doosje of zakje dat je tafelgast kan openmaken.” 

Feesttafel & kerstboom Studio Lala / www.eenlepeltjelekkers.be
  • Pin
  • Pin

“Het einde van het jaar luidt ook weer een nieuw begin in: het ideale moment voor mij om nog eens stil te staan bij wat iemand voor mij heeft betekent het afgelopen jaar. Heerlijk! Ik daag je uit om hier zeker ook eens tijd voor te maken.”

Feestdecoratie Studio Lala / www.eenlepeltjelekkers.be
  • Pin

Benieuwd naar meer? Neem en kijkje op de kanalen van Ine:

Feesttradities

Lees hier alle andere artikels in deze reeks:

Nog meer feesttradities

De feesttradities van Joke van Prinsessenboontjes

De feesttradities van Joke van Prinsessenboontjes

In aanloop naar de feestdagen zet ik graag wat andere levensgenieters in de kijker om hun feesttradities te leren kennen. Neem mee een kijkje in hun keuken (en die van hun familie) en ontdek hoe zij de mooiste tijd van het jaar doorbrengen, welk gerecht zeker niet mag...

De feesttradities van Helen Kookt

De feesttradities van Helen Kookt

In aanloop naar de feestdagen zet ik graag wat andere levensgenieters in de kijker om hun feesttradities te leren kennen. Neem mee een kijkje in hun keuken (en die van hun familie) en ontdek hoe zij de mooiste tijd van het jaar doorbrengen, welk gerecht zeker niet mag...

De feesttradities van Stefaan Dewinter

De feesttradities van Stefaan Dewinter

In aanloop naar de feestdagen zet ik graag wat andere levensgenieters in de kijker om hun feesttradities te leren kennen. Neem mee een kijkje in hun keuken (en die van hun familie) en ontdek hoe zij de mooiste tijd van het jaar doorbrengen, welk gerecht...

De feesttradities van Jolien Bakt

De feesttradities van Jolien Bakt

In aanloop naar de feestdagen zet ik graag wat andere levensgenieters in de kijker om hun feesttradities te leren kennen. Neem mee een kijkje in hun keuken (en die van hun familie) en ontdek hoe zij de mooiste tijd van het jaar doorbrengen, welk gerecht...

0 reacties

Laat hier een reactie achter.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest