Samenwerken

Met Een lepeltje lekkers kan ik ook in opdracht werken voor jouw bedrijf of merk. Op zoek naar leuke recepten met je nieuwste product? Wil je smakelijke foto’s die je volgers meteen doen watertanden? Of zoek je iemand die wervende teksten kan schrijven voor jouw culinaire website? Ik denk graag mee.

Ik hou van koken met pure en kwalitatieve producten. Daarnaast steun ik graag ondernemers die net zo gepassioneerd zijn als ik, en een apart verhaal kunnen vertellen.

Past jouw product bij mijn visie? Dan kunnen we een samenwerking opzetten. Hieronder vind je enkele mogelijkheden. Maar ik denk ook graag met je mee om iets unieks te vinden dat perfect aansluit bij jouw merk. Contacteer me voor een persoonlijk gesprek en voorstel op maat.

Mijn sterkte ligt ongetwijfeld bij receptontwikkeling. Met een verrassend recept krijgt jouw product meteen de aandacht die het verdient. Daarbij kan ik ook voor passende foodfotografie zorgen. Smakelijke foto’s met focus op het product zijn mijn visitekaartje. Via gesponsorde berichten zet ik ze in de kijker op mijn website. 

Ook culinaire copywriting behoort tot de mogelijkheden. Ik zorg voor wervende teksten die makkelijk lezen en foutloos aangeleverd worden.

Een lepeltje lekkers in opdracht
Eenvoudig dessert met mango en passievrucht_liggend / www.eenlepeltjelekkers.be

“Het is heerlijk werken met Annelies.
Ze kent ons assortiment Brugge Kaas door en door, en komt altijd creatief én ‘on brief’ uit de hoek. Dat levert vaak echte pareltjes op. Keer op keer verrast ze ons met combinaties waar we zelf nog niet aan dachten, iets wat voor ons een echte meerwaarde is. Ik hoop nog lang te mogen samenwerken.”

Charlotte Van Vlierberghe – Brand Manager, Milcobel

Chocoladecake met hazelnoten en zure room

Chocoladecake met hazelnoten en zure room

Onlangs viel het mij op hoe weinig chocoladerecepten ik eigenlijk heb. Ik moet toegeven: ik ben geen grote chocolade-eter. Als het op snoepen aankomt, zal ik eerder naar iets zout grijpen. En toch... Soms kan mij ineens een chocolade-goesting overvallen. Dan snak ik...

Lees meer
Bruschetta met fetacrème, sinaasappel en ham

Bruschetta met fetacrème, sinaasappel en ham

Eens de bloedsinaasappels weer beschikbaar zijn, móet ik een netje meenemen naar huis. Ze zien er gewoon zo mooi uit dat ik telkens weer verleid ben. Ook hun friszure smaak en sappig vruchtvlees kunnen mij wel bekoren. Vandaag heb ik ze gebruikt om dit recept voor...

Lees meer
Candico Sugars of the World

Candico Sugars of the World

Voor Candico Sugars of the World bedacht ik drie recepten met hun bio-kokosbloemsuiker en bio-agavesuiker. Er werd daarbij gevraagd om rekening te houden met de herkomst van de suikers, en de recepten dus te koppelen aan de wereldkeuken om dit in de verf te zetten....

Lees meer

Een lepeltje lekkers

Welkom! Ik ben Annelies en woon samen met met mijn man en twee dochters van 8 en 11 in Gent. Op Een lepeltje lekkers deel ik verrassende recepten die verrassend snel op tafel staan. Comfort food, maar dan in een eigentijds jasje. Elegant, smaakvol en nét dat tikkeltje anders.

Annelies Een lepeltje lekkers

Samenwerken

Wil je graag samenwerken? Geef gerust een seintje!

%d bloggers liken dit: