Lepeltje lepeltje: samenwerken

Ik hou van koken met mooie, eerlijke producten die aansluiten bij mijn filosofie. Daarnaast steun ik graag ondernemers die net zo gepassioneerd zijn als ik, en een apart verhaal kunnen vertellen.

Past jouw product bij mijn visie? Dan kunnen we misschien samenwerken. Hieronder vind je enkele mogelijkheden. Maar ik denk ook graag met je mee om iets unieks te vinden dat perfect aansluit bij jouw merk. Contacteer me voor een persoonlijk gesprek en voorstel op maat, of bekijk MediaKit.

Receptontwikkeling

Annelies - Een lepeltje lekkers (door Karl Bruninx) / www.eenlepeltjelekkers.beIk ben elk dag bezig met eten: vind je mij niet in de keuken, dan zit ik wel een kookboek te lezen of mijn Pinterest-borden aan te vullen. Jouw product kan ik in de kijker zetten door er een verrassend gerecht mee te bedenken. En door mijn groot bereik op social media kanalen en via zoekmachines, blijft jouw product ook na de eerste dagen publiciteit ontvangen.

Enkele voorbeelden: 

Review & recensie

Wil je jouw product in de kijker zetten, dan kan ik voor jou een review schrijven. Ik focus hierbij zowel op je verhaal, het product zelf als op mijn ervaringen ermee.

Enkele voorbeelden: 

Fotografie & styling

Courgetti pad thai met scampi / www.eenlepeltjelekkers.beFoodfotografie is mijn passie. Ik geloof in de kracht van een beeld, zeker nu heel wat publiciteit gebaseerd is op vluchtige indrukken op sociale media. Voortdurend ben ik in de weer met het bijschaven van mijn vaardigheden via opleiding en training. Ook jouw product kan ik van passend beeldmateriaal voorzien.

Enkele van mijn favoriete beelden:

Schrijven voor jouw site

Al van kindsaf aan schrijf ik graag: het begon met opstellen en gedichtjes; intussen zijn het blogposts geworden. Ook voor jouw site of magazine ga ik graag aan de slag. Ik zorg voor wervende teksten die makkelijk lezen en foutloos aangeleverd worden.

Winactie

Salade van bloedsinaasappel, feta en radicchioEen winactie kan jouw product heel wat publiciteit opleveren. Door de actie te lanceren op mijn social media kanalen, kan je pagina een groter bereik genereren. Daarnaast kan een winactie gecombineerd worden met een recept of review, zodat uw product ook een permanente plaats krijgt op mijn blog.

Enkele voorbeelden: 

Workshops & demo’s

Op jouw event kan ik een workshop of demo verzorgen rond een overeengekomen thema. Mijn gerechten zijn snel, maar altijd verrassend. Ik zorg ervoor dat iedereen de bereidingswijze begrijpt en geef graag randinformatie rond de gebruikte ingrediënten, methoden en materialen.

Print Friendly, PDF & Email