Hip hip hoera!

6 oktober 2014 | Een lepeltje lekkers

Een jaar geleden schreef ik mijn eerste post… Mijn blog zag er nog helemaal anders uit dan nu, ik was ervan overtuigd dat ik vooral restaurantjes zou bespreken, en dat ik geen volledige recepten moest uitschrijven. Foto’s vond ik niet zo belangrijk, styling al helemaal niet en mijn persoonlijke verhaaltjes haalden vaak de bovenhand.

Nu, één jaar later, probeer ik net wél aandacht te besteden aan fotografie en styling. Ik keerde terug naar de “roots” van mijn blog: de bedoeling die ik had toen ik begon. Dat was aantonen dat je toch gezond en lekker kan koken als je het druk hebt. Ik ging aan de slag op Instagram en Pinterest. Ik maakte een Facebookpagina. Ik deed mee aan foodblogswaps en mysterybox challenges.

Het voorbije jaar was een goede leerschool. Ik focus mij nu meer op wat ik wil bereiken met Lieziepeasy en hoop dat dit jullie ook meer zal inspireren en motiveren om aan de slag te gaan!

Om het eerste jaar van Lieziepeasy af te ronden, hieronder de tien meest populaire receptjes op de blog. Het geeft mij alleen maar méér inspiratie om er vanaf morgen weer keihard tegenaan te gaan!

 1. Kabeljauw met kruidenkorst en kruidenpuree, een heerlijk probeersel uit Libelle Lekker
 2. Koffiekoeken, een serieus bakproject uit het voorjaar
  IMG_4246
  • Pin
 3. Zalmlasagne met spinazie en venkel, mijn eerste zelfbedachte recept op de blog
 4. Aspergewok met garnaaltjes en gerookte zalm
 5. Pasta met scampi, een van mijn eerste pogingen om het eten dat ik maakte er ook goed te laten uitzien 😉
  pasta-met-scampi
  • Pin
 6. Marrokkaanse mosselen met ras-el-hanout en harissa-yoghurt, eens wat anders dan de klassieker met witte wijn
 7. Penne met kerstomaat, mozzarella en rode pesto, mijn go-to-dish als ik geen inspiratie heb
 8. Gele curry met kip
  Gele curry van kip
  • Pin
 9. Varkenshaasje met boschampignons , boontjes en grisoncrumble, binnenkort weer volledig in seizoen
 10. Blije koeienburgers

Nu ben ik natuurlijk superbenieuwd of jij al eens iets gemaakt hebt van mijn blog. Wat zijn jouw favorieten? Laat een berichtje achter, of zet een fotootje op Instagram met @lieziepeasy!

 

Tags

5 Reacties

Laat hier een reactie achter.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest