Voor Candico Sugars of the World bedacht ik drie recepten met hun bio-kokosbloemsuiker en bio-agavesuiker. Er werd daarbij gevraagd om rekening te houden met de herkomst van de suikers, en de recepten dus te koppelen aan de wereldkeuken om dit in de verf te zetten.
Mmm, die bovenste foto, dat ziet er ZO lekker uit! Heb je daar het recept ergens van? Wellicht kan het makkelijk veggie gemaakt worden.
En hele dikke proficiat met je nieuwe look. Het logo is prachtig, en ik ben fan van de kleurencombinaties ook. Het laat je supermooie foto’s nog beter tot hun recht komen!
Het recept staat op de FB-pagina van Candico Sugars of the World. Ik heb geprobeerd om het je via Messenger door te sturen, maar is niet gelukt. Als je naar hun FB gaat en dan klikt op foto’s, zoek je daar de foto van het gerecht. Daar staat het recept bij. Veel kookplezier!
En bedankt voor de complimentjes op de site & het logo! <3
Gevonden, bedankt voor de tip! Ik ga het eens proberen met vegan kipstuckjes :-).
Super! Laat ns weten wat jullie ervan vonden!
Doen we zeker!
Man, dat ziet er lekker uit!!!
Dank je wel! 🙂