Voor Candico Sugars of the World bedacht ik drie recepten met hun bio-kokosbloemsuiker en bio-agavesuiker. Er werd daarbij gevraagd om rekening te houden met de herkomst van de suikers, en de recepten dus te koppelen aan de wereldkeuken om dit in de verf te zetten.
Candico Sugars of the World
10 december 2020 | Portfolio, Receptontwikkeling & fotografie
Tags
7 Reacties
Laat hier een reactie achter.Reactie annuleren
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
Welkom! Ik ben Annelies en woon samen met mijn man en twee dochters van 12 en 14 in Gent. Op Een lepeltje lekkers deel ik verrassende recepten die verrassend snel op tafel staan. Comfort food, maar dan in een eigentijds jasje. Elegant, smaakvol en nét dat tikkeltje anders.
Mis geen enkel bericht: ontvang ze rechtstreeks in je mailbox!
Voeg je bij 1.729 andere abonnees
Mmm, die bovenste foto, dat ziet er ZO lekker uit! Heb je daar het recept ergens van? Wellicht kan het makkelijk veggie gemaakt worden.
En hele dikke proficiat met je nieuwe look. Het logo is prachtig, en ik ben fan van de kleurencombinaties ook. Het laat je supermooie foto’s nog beter tot hun recht komen!
Het recept staat op de FB-pagina van Candico Sugars of the World. Ik heb geprobeerd om het je via Messenger door te sturen, maar is niet gelukt. Als je naar hun FB gaat en dan klikt op foto’s, zoek je daar de foto van het gerecht. Daar staat het recept bij. Veel kookplezier!
En bedankt voor de complimentjes op de site & het logo! <3
Gevonden, bedankt voor de tip! Ik ga het eens proberen met vegan kipstuckjes :-).
Super! Laat ns weten wat jullie ervan vonden!
Doen we zeker!
Man, dat ziet er lekker uit!!!
Dank je wel! 🙂