Terug in het land!

29 januari 2014 | Een lepeltje lekkers

Ja hoor, ik heb terug “voet aan wal” gezet! Ik moet nog serieus acclimatiseren: wat is het hier koud, donker en kleurloos… Wat zon al niet met een mens kan doen… Hieronder wat sfeerfotootjes voor jullie, vanaf morgen start ik weer met de kern van de zaak: FOOD! 🙂

IMG_3758
  • Pin
IMG_3753
  • Pin

IMG_3897
  • Pin
IMG_3890
  • Pin
IMG_3889
  • Pin
IMG_3887
  • Pin
IMG_3827
  • Pin
IMG_3817
  • Pin
IMG_3816
  • Pin

Tags

0 reacties

Laat hier een reactie achter.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Annelies Vermeir - Een Lepeltje Lekkers / www.eenlepeltjelekkers.be

Welkom! Ik ben Annelies en woon samen met mijn man en twee dochters van 11 en 14 in Gent. Op Een lepeltje lekkers deel ik verrassende recepten die verrassend snel op tafel staan. Comfort food, maar dan in een eigentijds jasje. Elegant, smaakvol en nét dat tikkeltje anders.

Mis geen enkel bericht: ontvang ze rechtstreeks in je mailbox!

Voeg je bij 1.722 andere abonnees

Pin It on Pinterest