Een lepeltje lekkers genomineerd voor #weekendblogawards!

#weekendblogawards
Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik Een lepeltje lekkers vermeld zag als één van de finalisten van de Weekend Blog & Digital Awards. Wat een mooie erkenning voor mijn blog die intussen 5 maanden bestaat. En de beschrijving van de jury deed mij nog een extra sprongetje maken:

“Een Lepeltje Lekkers, de receptenblog van Annelies Vermeir, bekoort door haar no-nonsenseaanpak in de keuken. ‘Verrassend koken in verrassend weinig tijd’, is haar motto. Dat doet ze met veel passie en liefde voor het product, ook wanneer het snel moet gaan. Gevarieerde receptendatabank, keurig gecategoriseerd en stap voor stap geïllustreerd.”

De lijst van finalisten is ook een érg mooi rijtje om in te staan, met gevestigde waarden als Be-Gusto, Alle dagen honger en Filet-pur. Intussen kreeg ik een uitnodiging voor de uitreiking in de bus, wat mij meteen droombeelden van een rode loper, maar ook stress over de beste outfit (en vooral de juiste schoenen!) bezorgt…

Liefste lezers, zonder jullie zou ik deze nominatie nooit in de wacht gesleept hebben. Ik wil jullie uit de grond van mijn hart nogmaals hartelijk danken voor jullie steun, jullie leuke reacties, het enthousiasme, de “likes” op Facebook en de hartjes op Instagram, de berichtjes over uitgeprobeerde gerechten en het delen van mijn berichten met jullie vrienden. Ik draag de nominatie sowieso op aan jullie. En als jullie hier graag lezen, mogen jullie natuurlijk ook altijd stemmen om mij aan zo’n felbegeerde award te helpen. Dat kan nog tot nu zondag 25 oktober.

♡ ♡ ♡
Annelies

Print Friendly, PDF & Email

14 thoughts on “Een lepeltje lekkers genomineerd voor #weekendblogawards!

  1. Proficiat Annelies,we zijn fier op u.Ongelooflijk hoe je dat allemaal kunt.

    Om te stemmen was ik een beetje te laat.Volgende keer beter.

    Groet van Francine.

Laat hier een reactie achter.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.