Een lepeltje lekkers genomineerd voor #weekendblogawards!

23 oktober 2015 | Een lepeltje lekkers


Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik Een lepeltje lekkers vermeld zag als één van de finalisten van de Weekend Blog & Digital Awards. Wat een mooie erkenning voor mijn blog die intussen 5 maanden bestaat. En de beschrijving van de jury deed mij nog een extra sprongetje maken:

“Een Lepeltje Lekkers, de receptenblog van Annelies Vermeir, bekoort door haar no-nonsenseaanpak in de keuken. ‘Verrassend koken in verrassend weinig tijd’, is haar motto. Dat doet ze met veel passie en liefde voor het product, ook wanneer het snel moet gaan. Gevarieerde receptendatabank, keurig gecategoriseerd en stap voor stap geïllustreerd.”

De lijst van finalisten is ook een érg mooi rijtje om in te staan, met gevestigde waarden als Be-Gusto, Alle dagen honger en Filet-pur. Intussen kreeg ik een uitnodiging voor de uitreiking in de bus, wat mij meteen droombeelden van een rode loper, maar ook stress over de beste outfit (en vooral de juiste schoenen!) bezorgt…

Liefste lezers, zonder jullie zou ik deze nominatie nooit in de wacht gesleept hebben. Ik wil jullie uit de grond van mijn hart nogmaals hartelijk danken voor jullie steun, jullie leuke reacties, het enthousiasme, de “likes” op Facebook en de hartjes op Instagram, de berichtjes over uitgeprobeerde gerechten en het delen van mijn berichten met jullie vrienden. Ik draag de nominatie sowieso op aan jullie. En als jullie hier graag lezen, mogen jullie natuurlijk ook altijd stemmen om mij aan zo’n felbegeerde award te helpen. Dat kan nog tot nu zondag 25 oktober.

♡ ♡ ♡
Annelies

13 Reacties

 1. Everaert Lut

  dikke proficiat

  Antwoord
  • Een lepeltje lekkers

   Bedankt!

   Antwoord
  • Een lepeltje lekkers

   Bedankt Judith!

   Antwoord
 2. Eilish

  Mijn stem heb je ook al !
  Ik ben blij dat ik je blog ontdekt heb, hier komt nl veel ‘doenbaar’ lekkers op.

  Antwoord
  • Een lepeltje lekkers

   Bedankt Eilish! ?

   Antwoord
 3. Francine

  Proficiat Annelies,we zijn fier op u.Ongelooflijk hoe je dat allemaal kunt.

  Om te stemmen was ik een beetje te laat.Volgende keer beter.

  Groet van Francine.

  Antwoord
  • Een lepeltje lekkers

   Bedankt Francine!

   Antwoord
 4. fieke

  Terecht! Ik heb al gestemd hoor 🙂
  Veel succes!!!

  Antwoord
 5. Linda

  Net als gare soepballetjes drijft kwaliteit altijd boven!

  Veel succes!

  Linda

  Antwoord
  • Een lepeltje lekkers

   Bedankt Linda (en aangepast zoals gevraagd! ;))

   Antwoord
 6. simon

  Proficiat hoor! Zeker terecht! In 5 maanden zo’n mooie blog uitbouwen! Geniet ervan, de nominatie is al een prijs op zich!

  Groeten Simon

  Antwoord
  • Een lepeltje lekkers

   Bedankt Simon!

   Antwoord

Laat hier een reactie achter.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest