De grote lepeltje lekkers enquête!

15 oktober 2016 | Een lepeltje lekkers

Ik schrijf hier lustig de pagina’s vol. Woord na woord, zin na zin, post na post. En dat doe ik intussen als meer dan 3 jaar. Ik deel lief en leed, geef tips & tricks, of probeer mijn lezers even gepassioneerd aan de kook te krijgen als mijzelf. Maar vandaag draai ik de rollen om.

Ik zou heel graag wat meer over jullie te weten komen. Wees gerust, jullie hoeven jullie ziel niet bloot te leggen, jullie hoeven zelfs geen uren te spenderen aan het zorgvuldig invullen van een ellenlange vragenlijst. Neen, niets van dat alles, gewoon een kort formulier. Een paar keer klikken, wat zinnetjes of woorden te typen, en je bent er alweer vanaf. Het zou mij een enorm plezier doen mochten jullie de enquête willen invullen. Ik hoop daarmee in de toekomst nog beter te kunnen inspelen op wat jullie van Een lepeltje lekkers verwachten.

Heb je dus een zot idee, wil je liever dat ik meer reviews schrijf of wil je net laten weten dat het al mag gedaan zijn met die Aziatische recepten? Dit is jouw kans!

Binnenkort publiceer ik hier de resultaten. Ik ben nu al superbenieuwd! 🙂

(Als het formulier hieronder niet zichtbaar is, kan je het via deze link invullen.)

1 Reactie

  1. lillyandmore

    Wat een goed idee Annelies, de enquête is alvast ingevuld!!

    Antwoord

Laat hier een reactie achter.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest