Welkom!

Een lepeltje lekkers

Hallo iedereen!

Welkom op Een lepeltje lekkers! Ik ben blij dat jullie de weg gevonden hebben naar mijn nieuwe site. Veel is hetzelfde, maar ook heel wat is anders geworden. Vanaf nu geen restaurant reviews meer, wel extra veel recepten (“alle lepeltjes lekkers“), leuke tips om je alledaags kookavontuur makkelijker te maken (“alle lepeltjes helpen“) en af en toe wat verhaaltjes die buiten de lijntjes kleuren (“bits and bites“).

Er blijft uiteraard plaats voor speciale edities, zoals “Eén keer koken, twee keer eten”. Binnenkort start ik trouwens met een nieuwe reeks rond Pinterest, maar daarover later meer!

Ik moet toegeven dat deze nieuwe site er niet zonder bloed, zweet en tranen gekomen is (ik heb nog heel wat te leren), maar ik ben tevreden over het resultaat. Ik hoop dat hij ook voor jullie – de lezers – overzichtelijker en bovenal smakelijker is! Daarenboven heeft Lieziepeasy plaats moeten ruimen voor een nieuwe naam. Ik merkte immers dat de naam moeilijk te onthouden en te spellen was, en sommige lezers daardoor de weg niet terug vonden.

Neem gerust de tijd om even rond te snuisteren, en aarzel niet om mij een berichtje achter te laten als je suggesties of opmerkingen hebt. Alvast veel plezier op Een lepeltje lekkers!

Annelies

Print Friendly, PDF & Email

21 thoughts on “Welkom!

 1. Hoi Annelies,
  Proficiat!! Wat een mooie vernieuwing. Dit keer de complimenten echt voor jou . Ik vind de nieuwe naam helemaal geweldig. Blijft lekker hangen. Ik wens je heel veel succes ook hier en ik blijf je zeker volgen. Ik ga nog een beetje rondsnuffelen hier.
  Groetjes
  Alesig

 2. Lieziepeasy vond ik ook leuk hoor. Heb al één en ander van lekkers klaargemaakt van jou. Dus ja, ik blijf je natuurlijk verder volgen. Héél graag zelfs Succes!!!

 3. Hallo Annelies,

  Ik kende je website niet, per toeval ontdekt.
  Super, je hebt er een fan bij! 🙂
  Fijne dag verder.
  groetjes,
  Marleen

 4. hoi Annelies,
  dikke proficiat met jouw nieuw blog!
  ziet er ongelooflijk mooi uit!
  ik blijf je zeker volgen en ik wens je heel veel succes met je nieuwe blog!
  liefs

Laat hier een reactie achter.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.