Verwarm de oven voor op 180 °C (boven- en onderwarmte).
Vet een tulbandvorm in met bakspray.
Klop boter en suiker in de keukenmachine luchtig en wit.
Voeg één voor één de eieren toe. Voeg pas een nieuw ei toe als het vorige volledig is opgenomen.
Giet er het amandelextract bij.
Klop er nu lepel voor lepel de bloem en het amandelpoeder door.
Zet de keukenmachine uit.
Maak een papje van espressopoeder, cacao en marsala.
Schep er 1/3 van het beslag bij.
Roer tot een egaal geheel.
Schep de helft van het witte beslag in de tulbandvorm.
Spatel daarop het bruine beslag.
Dek af met de rest van het witte beslag.
Neem nu een mes en roer de drie lagen voorzichtig door elkaar tot je een marmereffect bekomt.
Schuif de vorm in de oven en bak in 50 minuten goudbruin (test met een satéprikker).
Neem uit de oven en laat 10 minuten afkoelen op een rooster.
Ontvorm en laat verder afkoelen op het rooster.