Klop de room met vanille en bloemsuiker lobbig tot yoghurtdikte (met de klopper).
Roer er de fleur de sel door.
Bekleed een cakevorm met plasticfolie.
Spatel er een bodempje room in.
Leg daarop een laag boterwafels en verdeel er 1/3 van de pinda's over.
Spatel er 1/3 van de room op.
Lepel er drie eetlepels dulce de leche bij, en marmer door de room met een koffielepel.
Herhaal tot alle ingrediënten opgebruikt zijn, en eindig met een laag room met dulce de leche.
Dek goed af met plasticfolie en zet minstens 6u, maar liefst een hele nacht in de vriezer.
Neem de ijstaart uit de vriezer en keer om op een taartplateau. Verwijder de folie.
Smelt de chocolade samen met de melk in de microgolfoven. Roer glad.
Spatel de chocolade over de ijstaart en strijk glad met een (palet)mes.
Verdeel er de gehakte pinda's over.
Serveer de snelle snickers ijstaart.