Doe de quinoa in een kookpot samen met water en zout. Breng aan de kook en laat 10 minuten koken onder deksel.
Neem dan het deksel van de pot en laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen tot de quinoa gaar en al het water verdampt is.
Snijd intussen de kip in blokjes. Schep om met rode currykruiden en een snuifje zout.
Smelt de kokosolie in een braadpan.
Bak er de kip aan alle zijden goudbruin in aan.
Snijd intussen de paprika en ananas in blokjes, en de lente-ui in ringetjes.
Schep de kip uit de pan.
Bak de paprika in 3 minuten beetgaar en licht gekleurd in dezelfde pan.
Voeg er ananas en lente-ui aan toe en bak nog een minuutje.
Roer er nu de veldsla, quinoa en kip door en warm goed door tot de veldsla geslonken is.
Proef en kruid naar smaak bij met peper en zout.
Hak voor de salsa de koriander fijn.
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten uit de groene pepers en hak fijn.
Roer samen met het limoensap door de koriander.
Serveer het kip-quinoapannetje met de koriandersalsa.