8takjesverse oreganoof andere tuinkruiden zoals basilicum, tijm of dragon
4schelvishaasjeselk zo'n 200g, stukken van 5 cm dikte
peper en zout
viskruidenoptioneel
olijfolie
250gkerstomaten
Direct in je mandje bij
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd de wortels in fijne reepjes. Snijd de courgette in vieren, verwijder de pitjes en snijd in dunne plakjes. Was de oregano.
Kruid de schelvis aan beide zijden met peper, zout en viskruiden (als je die gebruikt).
Besprenkel 4 vellen bakpapier met olijfolie. Leg er de courgetteblokjes en wortelreepjes op. Kruid licht met peper en zout. Leg er de schelvis op en verdeel er de tomaatjes over. Leg in elk pakketje 2 takjes oregano op de vis.
Vouw de papillottes toe en leg op een bakplaat.
Zet 35 minuten in de oven. Als je dunnere filets gebruikt, zal de gaartijd een stuk korter zijn. Hou daar dus rekening mee, en open eventueel al eens een pakketje om te checken na een 15-tal minuten baktijd.
Serveer de schelvis in papillotte met de groenten.