Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Dip van feta, munt en koriander
Nog geen beoordelingen
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Gang
aperitiefhapje, Borrelhapje, hapje
Keuken
Belgisch
Porties
6
personen
Equipment
mixer of foodprocessor
Ingrediënten
1x
2x
3x
150
g
feta
1
eetlepels
volle plattekaas
1
bosje
munt
alleen de blaadjes
1
bosje
koriander
alleen de blaadjes
2
eetlepels
citroensap
1
eetlepel
olijfolie
+ extra voor de garnering
1
theelepel
honing
peper en zout
1
eetlepel
pijnboompitten
geroosterd
Direct in je mandje bij
Instructies
Mix feta, plattekaas, munt (hou enkele blaadjes apart), koriander, citroensap, olijfolie en honing samen tot een gladde crème in de foodprocessor.
Proef en kruid naar smaak bij met peper en zout.
Schep in een potje en garneer met extra olijfolie, muntblaadjes en geroosterde pijnboompitten.
Notities
Vooraf: de dip kan je volledig vooraf bereiden. Garneer hem net voor het serveren.
Trefwoord
aperitiefhapje, champignon, feta, koriander, kwark, munt, plattekaas, verse kaas
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!