Candico Sugars of the World

10 december 2020 | Portfolio, Receptontwikkeling & fotografie

Voor Candico Sugars of the World bedacht ik drie recepten met hun bio-kokosbloemsuiker en bio-agavesuiker. Er werd daarbij gevraagd om rekening te houden met de herkomst van de suikers, en de recepten dus te koppelen aan de wereldkeuken om dit in de verf te zetten.

Gekaramelliseerde kip voor Candico / www.eenlepeltjelekkers.be
  • Pin
Gekaramelliseerde kip met Aziatische salade en pindasaus

Vietnamese saté’s van kip en scampi voor Candico Sugars of the World / www.eenlepeltjelekkers.be
  • Pin
Vietnamese saté’s met kip en scampi

Gegrilde ananas voor Candico / www.eenlepeltjelekkers.be
  • Pin
Gegrilde ananas met kokos en rum

Tags

7 Reacties

  1. fiekefatjerietjes

    Mmm, die bovenste foto, dat ziet er ZO lekker uit! Heb je daar het recept ergens van? Wellicht kan het makkelijk veggie gemaakt worden.
    En hele dikke proficiat met je nieuwe look. Het logo is prachtig, en ik ben fan van de kleurencombinaties ook. Het laat je supermooie foto’s nog beter tot hun recht komen!

    Antwoord
    • Annelies

      Het recept staat op de FB-pagina van Candico Sugars of the World. Ik heb geprobeerd om het je via Messenger door te sturen, maar is niet gelukt. Als je naar hun FB gaat en dan klikt op foto’s, zoek je daar de foto van het gerecht. Daar staat het recept bij. Veel kookplezier!
      En bedankt voor de complimentjes op de site & het logo! <3

      Antwoord
      • fiekefatjerietjes

        Gevonden, bedankt voor de tip! Ik ga het eens proberen met vegan kipstuckjes :-).

        Antwoord

Laat hier een reactie achter.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest